.
h

Als je in Nederland woont, dan zou een Healing In Persoon precies kunnen zijn waar je naar op zoek bent. Het betekent wel dat je naar Jayne’s Praktijk in Amsterdam moet komen voor een persoonlijk consult.

Sessie duur: 100 minuten
Kosten: € 120

Als je een Nederlandse ziektekosten verzekering hebt (ziekenfonds of particulier), dan zou de behandeling door Jayne volledig of gedeeltelijk vergoed kunnen worden. Ze is tenslotte aangesloten bij de Vereniging van Natuurgeneskundig Therapeuten, de VNT.

De vergoeding is wel afhankelijk van je zorgverzekeraar en de polis die je hebt afgesloten. Klik op de link voor verdere details over meewerkende zorgverzekeraars.

Wat gebeurt tijdens een Healing In Persoon ?

Het eerste consult begint met vragen over de informatie die je via het Intake Formulier hebt ingevuld en opgestuurd. Verder wordt er besproken wat je zelf verwacht en wilt bereiken met de sessie(s).

Hierna kom je (aangekleed) op een comfortabele massage tafel te liggen. Jayne plaatst haar handen op verschillende plekken van je lichaam, beginnend met de voeten en omhoog werkend, via de gewrichten, organen en chakras, naar je hoofd; er wordt op alle zeven verschillende niveaus van je energieveld gewerkt om je hele veld schoon te maken, te repareren, en in evenwicht te brengen.

Vaak zijn er vragen tijdens de behandeling – van jou kant, maar ook van Jayne’s kant. Die kunnen dan ook ‘op tafel’ komen. Tijdens de behandeling kan je gewoon blijven praten, maar volledige stilte kan ook. Soms zijn er uitgebreide verhalen, soms is het een zeer persoonlijke ervaring en zijn er weinig woorden.

Er gebeurt altijd wel iets. Soms subtiele dingen maar soms ook confronterende en niet zo subtiele dingen. Je kunt verwachten om diep in je eigen leven en/of problemen en thema's te duiken, en om helderheid te krijgen over waar je moeilijkheden vandaan komen. Vaak leidt dit alles tot een nivo van opluchting.

Aan het eind van de behandeling lig je nog enkele minuten op tafel. Vaak wordt er "huiswerk" meegegeven zoals oefeningen of nieuwe dingen proberen naar aanleiding van wat er gebeurd is tijdens de sessie.

Je bent geheel vrij om te kiezen of je nog een afspraak wilt maken en op wat voor termijn. Elke healing is een unieke ervaring en voor iedereen weer anders. De healing is op jou lijf geschreven. Geen twee sessies zijn ooit hetzelfde.

Wat nu ?

Om een Healing In Persoon te reserveren, klik hier. Je wordt doorgelinkt naar het Afspraak Reserveren formulier. Dit kan je invullen en doorsturen per Email. Vervolgens neemt Jayne contact met je op om een afspraak te maken. Daarna hoef je alleen nog de behandeling te betalen, en het door jou ingevulde Intake Formulier (per Email) op te sturen, voordat je eerste afspraak plaats vindt.

Als je nog vragen hebt voordat je boekt, klik hier.

 

 

 

Design and Hosting by BestCommerceTools.com