.

Zit je niet lekker in je vel ?
Blijf je steeds dezelfde problemen aantrekken ?
Ben je op dit moment ziek ?
Of ben je op zoek naar de volgende stap in je leven en heb je wat extra hulp nodig ?

Dan ben je hier aan het goede adres !

Een energetische healing bij Jayne Jubb, of In Persoon of Op Afstand helpt om alle zeven niveaus van je energieveld in balans te brengen.

Een healing geeft inzichten over waarom je bent waar je bent, hoe je er terecht bent gekomen, en hoe je het kunt verschuiven om eruit te komen. Het repareert als er reparaties nodig zijn, brengt alles weer in balans, en het laadt je hele veld weer op. Het is een Lente Opruiming voor je hele systeem – en toch het hele jaar door beschikbaar!

Iedere sessie is speciaal op maat gemaakt voor jou. Het heeft betrekking op jou en je leven, waar dan ook ter wereld je bent.

Bij jaynejubb.com heb je veel keuze. Bepaalde woorden in de tekst hebben een hyperlink, bijvoorbeeld, onbekende of vreemde woorden die meer uitleg nodig hebben. Klik hierop en je wordt doorgelinkt naar de uitleg.Verder zijn er links gemaakt naar andere pagina’s, betaalmogelijkheden en informatie.

Je kunt ook een blik werpen op de Meest Gestelde Vragen (FAQ-Vragen)in de oranje balk bovenaan iedere de pagina.

NIEUW!
Wil je op de hoogte gehouden worden over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van energievelden, healing en wetenschap?
Jayne's maandelijkse Nieuwsbrief (in het Engels) 'On the Border' deelt met je mee de laatste inzichten en hoe ze toegepast kunnen worden op healing, energiewerk en dagelijkse leven. Voor verdere informatie, vorige nummers en hoe je je kunt hiervoor opgeven klik hier.

Je kunt je ook meteen opgeven door  het formuliertje hieronder in te vullen.

Join 'On the Border' Monthly Newsletter
Email address:
For Email Marketing you can trust

 

 

Design and Hosting by BestCommerceTools.com