.Wat is Healing ?

Het woord healing betekent “heel worden” en komt vanuit het Engelse woord “wholing” dat heel maken betekent. Het hele proces van healing betekent terugkomen naar een staat van balans, evenwicht en het ervaren van heel zijn.

Wie kan een Healing ondergaan ?
Iedereen !

Hoe lang duurt een Afspraak/Behandeling/Sessie ?

Een Healing In Persoon duurt 100 minuten
Een Energiehealing op Afstand duurt ca. 90 minuten
Een Chakra & Hara Bepaling heeft geen specifieke tijdsduur ! Jayne neemt je chakras en
hara op afstand waar, en stuurt je daarna een samenvatting op per Email.
Zie de details op de Chakra & Hara Bepaling pagina.

Wat gebeurt tijdens een Healing ?
Jayne werkt met de zeven niveaus van je energieveld, je chakras en je hara om het evenwicht door je hele systeem te herstellen. Je kunt verwachten om diep in je eigen levensthema’s en problemen te gaan. Je krijgt een beter beeld over waar je huidige problemen vandaan komen, en hoe je kunt deze transformeren om meer helderheid (en uiteindelijk opluchting) te krijgen.

Hoeveel kost een Afspraak ?

Een Healing In Persoon kost € 120
Een Energiehealing op Afstand kost € 120
Een Chakra & Hara Bepaling kost € 15
0

Wat zijn Chakras ?
Het woord chakra stamt vanuit het Sanskrit dat wiel betekent. Chakras zien er eigenlijk uit als draaiende wielen of (draai)kolken van energie.
Er zijn zeven belangrijke chakras. Die bevinden zich dichtbij grote zenuwen plexussen in het lichaam. Ze fungeren als opname organen voor energie vanuit het Universele Energie Veld (UEV) dat overal om ons heen is. De door de chakra opgenomen en verteerde energie wordt doorgestuurd naar alle gebieden in de omgeving van die chakra. Deze energie is erg belangrijk voor de gezonde werking van het aura veld en het fysieke lichaam.

Als de werking van een chakra verstoord is dan krijgen de fysieke organen die hiermee verbonden zijn niet de energetische aanvoer die zij nodig hebben. Als deze situatie door blijft gaan dan kan dit deel van het lichaam en de bijhorende organen steeds zwakker worden. Uiteindelijk kunnen er zelfs ziektes ontstaan in dat gebied.
De chakras zijn ook gerelateerd aan specifieke psychologische functies. De Chakra Tabel hieronder geeft een samenvatting.

Kortom: chakras zijn zeer belangrijk !

 

Chakra Positie Bijhorende Karakteristieken  
1
Wortel
Hoeveelheid fysieke energie die beschikbaar is. De wil om te leven in een 3D realiteit. Kracht, levenslust, fysieke energie. Vermogen om gegrond te zijn in 3D realiteit en om hogere visies te kunnen manifesteren.
2F
Sacraal (voorkant)
Uiting van seksualiteit & creativiteit. Weerspiegelt het vermogen om met een ander mens diep te verbinden op een fysiek & spirituele niveau, zowel geven als ontvangen. Persoonlijke uiting, seksualiteit, creativiteit, zelfvertrouwen, vermogen om te houden van.

2B
Sacraal (achterkant)

Hoeveelheid energie beschikbaar voor seksuele & creatieve uitingen. Energie, expressie.
3F
Plexus Solaris (voorkant)
Persoonlijke kracht die je uit op het niveau van volledige expressie van je verlangens in het leven. Persoonlijke kracht, gegrond in je levensdoel(en), manifesteren, verbondenheid.
3B
Plexus Solaris (achterkant)
Relatie tussen je leven en je gevoelens t.o.v. je fysieke lichaam. Het niveau van lichamelijke zelfzorg. Gezondheid, dieet, lichaamsbeweging.
4F
Hart (voorkant)
Gevoelens van liefde voor de mensheid. Vermogen om jezelf te verbinden in liefde met andere mensen. Liefde, mededogen, empathie, zorg, delen.
4B
Hart (achterkant)
Uiting van de ego. Afhankelijk van het vermogen van het persoon om te manifesteren, kan het (ego) te agressief of te passief zijn. Ego, wil, vastberadenheid.
5F
Keel (voorkant)
Vermogen om hardop te zeggen wat je wil en wat je nodig hebt in het leven om je doelen te bereiken. Zelfstandig, verantwoordelijk, verantwoord.
5B
Keel (achterkant)
Zegt iets over je plaats in de samenleving en je beroep. Eigenwaarde, prestaties, status.
6F
Derde Oog (voorkant)
Vermogen om te visualiseren, concepten te begrijpen, ideeën te verzinnen, en de verstandelijke vermogens gebruiken om te kunnen creëren. Visualisatie, actualisatie, begrip.
6B
Derde Oog (achterkant)
Vermogen om door te gaan en ideeën & concepten toe te passen. Actie, integriteit, doorzetten.
7
Kruin
Verbinding met de Bron/God/Universele Intelligentie. Spiritueel, bovenzintuigelijk
 
Energie & Informatie Stroom door het Chakra Systeem
7 - Kruin
Bevrijding, verlossing
6 - Derde Oog
Inzichten
5 - Keel
Respons
4 - Hart
Verbonden liefde gevoel
3 - Plexus Solaris
Mening
2 - Sacraal
Gevoel, emotie
1 - Wortel
Denkbeeld, concept

Wat is een Energie Veld ?
Het Universele Energie Veld (UEV) is de naam voor de “energie” die om ons heen is, en dat door alles heen dringt. Elke cultuur en geloof noemt dit in hun systemen, zoals het aureool om de hoofd van de Heiligen, of ch’i in de Chinese cultuur, of het Astrale Licht van de Kabbaleh.

De wetenschap kan dit veld nu ook detecteren en meten als een soort plasma.
Het Menselijke Energie Veld (MEV) wordt ook wel ‘aura’ genoemd. Dit is de manifestatie van het Universele Energie Veld dat bij het menselijke leven hoort. In de healing bestaat de aura uit zeven zichtbare en waarneembare lagen. Elke laag heeft een unieke structuur, functie en betekenis.

Wat is de Hara ?
Het Hara niveau of de Hara dimensie bestaat op een dieper niveau dan dat van de aura. Het is de fundering waarop de aura gebouwd wordt. Terwijl de aura je persoonlijkheid weerspiegelt, is de hara gerelateerd aan je intentie. Deze dimensie zet je aan om dingen te doen, te realiseren en te manifesteren.

Wordt mijn Afspraak vergoed door mijn zorgverzekeraar ?
Als je een Healing In Persoon boekt, én je een Nederlandse zorgverzekering hebt, dan is er een goede kans dat de kosten van je behandeling gedeeltelijk, of soms zelfs geheel, vergoed worden.

Jayne is lid van de VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten) die, als een landelijke professionele organisatie, erkent wordt. De vergoeding hangt van je eigen polis af. Vraag de details zelf op bij je zorgverzekeraar.

Na afloop van de afspraak ontvang je een rekening van Jayne, die je zelf dan kan indienen bij je zorgverzekeraar. Consulten worden vergoed onder de titel “Natuurgeneeskundig Consult”. Klik op de hyperlink om de lijst van meewerkende zorgverzekeraars te zien, en de hoogte van een eventuele vergoeding.

Andere vragen ?
Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met Jayne.

Email contact@jaynejubb.com
Telephone: ++31 (0)20 620 6680

 


 

 

 

Design and Hosting by BestCommerceTools.com