.

Moet je fysiek aanwezig zijn om met Jayne te kunnen werken ? Nee hoor !
Energiehealing werkt onafhankelijk van de afstand – of je nou een kilometer verderop bent, of je bevindt je 10 000 km weg op de andere kant van de aardbol. Het klinkt misschien wat magisch en vreemd, maar het werkt echt.

Sessie duur: 90 minuten
Kosten: € 120
Dit bestaat uit voor- en na-telefonsiche/Email contact, en een 45-60 minuten Energiehealing.

Hoe werkt het :
Je maakt een afspraak, en daarna zorg je dat je ergens ongestoord en comfortabel kan liggen of zitten tijdens de 45 minuten durende behandeling. Schakel je telefoon uit, doe de deur dicht, en zorg eventueel dat je partner en kinderen weten dat je niet beschikbaar bent tijdens deze periode. Je hoeft alleen maar rustig en ontspannen te liggen en vervolgens neem je waar wat je opvalt.

Jayne werkt op je, net alsof jij fysiek aanwezig op haar tafel zou zijn. De helende energieën worden automatisch doorgebracht. Net zoals met de Healing In Persoon kunnen er veel dingen gebeuren en een algehele ontspannenheid onstaat. Men “weet” of voelt meestal wanneer de healing afgelopen is.
Een deel van de sessie is een reeds afgesprokene na-healings contact met Jayne. Hier kan jij je ervaringen vertellen en kan Jayne je vertellen wat zij heeft meegemaakt.

Een Energiehealing op Afstand is een uitstekende keuze als je bijvoorbeeld een operatie op korte termijn moet ondergaan. Het geeft ondersteuning vóór de operatie, om je hele systeem daarop voor te bereiden, tijdens de operatie, om het lichaam sneller te stabiliseren en herstellen en na de operatie. Veel mensen ervaren veel minder pijn (en dus minder of geen pijnbestrijders), en minder/geen misselijkheid na de narcose. Kortom : Een snelle en gezondere herstelperiode !


Wat nu ?

Om een Energiehealing op Afstand te reserveren, klik hier. Je wordt doorgelinkt naar het Afspraak Reserveren formulier. Dit kan je invullen en doorsturen per Email. Vervolgens neemt Jayne contact met je op om een afspraak te maken. Daarna hoef je alleen nog de behandeling te betalen, en het door jou ingevulde Intake Formulier (per Email) op te sturen, voordat je eerste afspraak plaats vindt.

Als je nog vragen hebt voordat je boekt, klik hier .

 

 

Design and Hosting by BestCommerceTools.com